Despre noi

Ambalaje personalizate pentru imagine și vizibilitate

Suntem o echipa de specialiști cu idei creative, în care membrii împărtășesc același entuziasm pentru designul personalizat și pentru execuția unor ambalaje unice, care să vă protejeze produsele și, în același timp, să le facă vizibile și unice pe piață.

Asigurăm designul, fabricarea și livrarea ambalajelor oriunde în țară. Prin parteneriate integrate, rețeaua pe care am dezvoltat-o facilitează rapid toate etapele procesului de creație și execuție, de la dezvoltarea conceptului asigurată de experți până la livrarea produsului final prin curier.

 

Misiune

  •  Să creăm ambalaje care sa crească vizibilitatea și prestigiul produselor
  •  Să protejăm integritatea produselor prin ambalaje inteligente
  •  Să producem unicitate prin design personalizat

Valori

  •  Calitate la prețuri competitive
  •  Expertiza ce crează inovație
  •  Eficiența în tot ce facem, reflectată în satisfacția clientului
succes

Succesul, în mare parte, stă în voința de a învinge.

Seneca

Certificare ISO 9001

Asigurarea calității

Cerințele clienților noștri sunt prioritatea noastră și de aceea implementăm tehnici de ultimă ultimă ora pentru a fi la înălțimea așteptărilor lor. Credem în împingerea limitelor noastre pentru ca produsele noastre să fie mai competitive pentru clienții noștri.
Avem cea mai înaltă calitate a certificărilor ISO. Practicile noastre de asigurare a calității ne permit să urmăm o rutină de verificare a calității în 5 etape pentru a ne asigura că clienții noștri vor avea cele mai bune ambalaje de pe piață. Avem standarde pentru a răspunde fiecărei cereri specifice clienților noștri în intervalul de timp solicitat.