Despre noi

Ambalaje personalizate pentru imagine si vizibilitate

Suntem o echipa de specialisti cu idei creative, in care membrii impartasesc acelasi entuziasm pentru designul personalizat si pentru executia unor ambalaje unice, care sa va protejeze produsele si, in acelasi timp, sa le faca vizibile si unice pe piata.

Asiguram designul, fabricarea si livrarea ambalajelor oriunde in tara. Prin parteneriate integrate, reteaua pe care am dezvoltat-o faciliteaza rapid toate etapele procesului de creatie si executie, de la dezvoltarea conceptului asigurata de experti pana la livrarea produsului final prin curier.

 

Misiune

  •  Sa cream ambalaje care sa creasca vizibilitatea si prestigiul produselor
  •  Sa protejam integritatea produselor prin ambalaje inteligente
  •  Sa producem unicitate prin design personalizat

Valori

  •  Calitate la preturi competitive
  •  Expertiza ce creaza inovatie
  •  Eficienta in tot ce facem, reflectata in satisfactia clientului

Succesul, in mare parte, sta in vointa de a invinge.

Seneca

Asigurarea calitatii

Cerințele clienților noștri sunt prioritatea noastra și de aceea implementam tehnici de ultimă ultima ora pentru a fi la inaltimea asteptarilor lor. Credem în împingerea limitelor noastre pentru ca produsele noastre să fie mai competitive pentru clientii nostri.
Avem cea mai înaltă calitate a certificărilor ISO. Practicile noastre de asigurare a calității ne permit să urmăm o rutină de verificare a calității în 5 etape pentru a ne asigura că clienții noștri vor avea cele mai bune de pe piață. Avem standarde pentru a răspunde fiecărei cereri specifice clienților noștri în intervalul de timp solicitat.